Μίλησε!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Είμαι τρελός χωρίς λεφτά με λένε τρελο-καπελά (mad hatter)

Τι να πρωτοαγαπήσει κανείς στο αγγλικό ποδόσφαιρο… Η Luton Town έπεσε θύμα κακοδιαχείρισης (όχι για πρώτη φορά στην ιστορία της) και τιμωρήθηκε από την αγγλική ομοσπονδία με υποβιβασμό στη League 2 και -30 βαθμούς, απόφαση που ουσιαστικά την καταδίκασε σε νέο υποβιβασμό.

Στην πράξη η Luton χρειάστηκε μέχρι τον Ιανουάριο 2009 για να δει θετικό πρόσημο στους βαθμούς που είχε στον πίνακα της κατηγορίας.

Παρόλα αυτά η οπαδοί της δεν παράτησαν την επίσημη ερωμένη τους, για την οποία δεν χρειάζεται να απολογηθούν στις συντρόφους τους, και μέχρι στιγμής είναι η ομάδα με τον δεύτερο υψηλότερο μέσο όρο εισιτηρίων στην κατηγορία.

Αλλά η παροιμία θα γυρίσει ο τροχός θα γαμήσει και ο φτωχός βρήκε την εφαρμογή της. Χθες το βράδυ (17/02/09) η ομάδα της Luton ήταν νηστική και έφαγε γλαρόσουπα καθώς έστειλε τους «Γλάρους» της Brighton σπίτι τους και θα είναι διεκδικήτρια ενάντια στη Scunthorpe του κυπέλλου των φτωχών,  Johnstone’s Paint Trophy, στο Wembley.

Το ματς κρίθηκε στη ρουλέτα των πέναλτυ καθώς το γκόλ του Tom Craddock, μετά από ιστορική γκάφα των Michel Kuipers και Adam Virgo (http://www.youtube.com/watch?v=nVHEO21IS6g), που είχε δώσει στους καπελάδες το προβάδισμα είχε ισοφαριστείαπό το Nicky Forster.

Το βράδυ του τελικού δεν θα το πάρει κανείς χαμπάρι στην ελλάδα. Εγώ όμως θα εύχομαι στους θεούς της μπάλας να επιβραβεύσουν ένα από τα αδικημένα τους παιδιά. Γιατί τι καλύτερο από μία ομάδα που είναι καταδικασμένη να πέσει κατηγορία για άλλη μια φορά, να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της σε φίλους και εχθρούς που την έστειλαν εκεί και να ξεκλέβει μια κούπα κάτω από τη μύτη όλων;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρή Luton!!!

Ανώνυμος είπε...

Με τρέλα, με τρέλα και ψάθινα καπέλα